Educació360. Educació a temps complet

Juliol 16, 2018

L’Ajuntament de Palamós s’ha adherit a “Educació360. Educació a temps complet”, una aliança educativa que des de la seva presentació el gener de 2018 a Barcelona no ha deixat de sumar socis. Aquesta aliança, promoguda per la Diputació de Barcelona, la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya i la Fundació Jaume Bofill es va presentar a nivell de comarques gironines en una Jornada celebrada a Salt el mes d’abril passat.

L’objectiu d’aquesta aliança és donar a l’educació una perspectiva global més enllà de la formació reglada, amb la implicació i la complicitat del conjunt de la societat. Aquest objectiu es fonamenta en el principi de que l’educació en el temps del lleure i en els altres espais de la vida és part fonamental i decisiva en la qualitat de la formació de les persones.

Per això, Educació 360 proposa un canvi de concepte que situa la persona al centre del procés educatiu amb una mirada global i dins de la comunitat, el municipi i des de la proximitat.ts.

A partir d’aquesta adhesió, Palamós Ciutat Educadora treballarà durant els propers mesos per presentar i difondre aquesta nova iniciativa municipal als diferents agents implicats i a la societat en general. Una iniciativa que conflueix i es complementa en molts aspectes amb el projecte educatiu de Palamós, en marxa al nostre municipi des de l’any 2009.

 

Educació360. Educació a temps complet.