Acte central de la trobada del projecte Erasmus Plus a Palamós

Abril 16, 2015

Trobada

La trobada del projecte educatiu europeu Erasmus Plus, que es fa aquesta setmana a Palamós, celebra avui la seva jornada central. A partir de les quatre de la tarda, les instal•lacions de l’Institut acolliran una doble conferència, en una sessió oberta al públic. D’una banda, Roser Cussó, del Departament d’Educació de la Generalitat, parlarà del projecte que preveu introduir a les aules l’ús pedagògic del telèfon mòbil.Després, el responsable de Programes Educatius Europeus del Ministeri d’Educacio, Andrés Ajo, tractarà l’evolució que han tingut aquests programes en els últims anys.

Conferències

Les conferències comencen a les quatre de la tarda i estan obertes a tothom. En la primera, Roser Cussó presentarà el projecte del Departament d’Educació perquè, a partir de l’any 2018, els telèfons mòbils s’utilitzin a les aules com a eina formativa. Després intervindrà Andrés Ajo, del MInisteri d’Educació, que parlarà de l’evolució dels programes educatius europeus, des dels Comenius i els antics Erasmus, fins a l’actual Erasmus Plus. Escoltem el cap d’Estudis de l’IES Palamós i coordinador de les jornades, Josep Antoni Blasco.

Participants

En aquesta trobada del projecte Erasmus Plus hi participen alumnes i professors de l’institut de Palamós, d’un centre de formació professional italià, d’una escola de primària i un centre de secundària de Xipre, un institut de Romania i un centre de formació del professorat de Portugal. A banda, també hi pren part el Grup de Recerca ARPA de la Universitat de Girona. El projecte ‘Communication and Education by Transmedia’ es desenvolupa durant dos anys i vol estudiar la situació de l’ús de les noves tecnologies en els centres educatius de primària i secundària.