Banc de voluntaris

 • Què és el banc de voluntaris?

  El Banc de Voluntaris de Palamós és un registre creat a petició de les entitats i ONG del municipi.
  Es trasllada a les persones inscrites, informació sobre les necessitats de voluntariat de les entitats i ONG de Palamós.
 • Com funciona el banc de voluntaris?

  L’Ajuntament de Palamós és el dipositari de les dades dels voluntaris inscrits en aquest registre i els informa de necessitats d’entitats i ONG.

  En cap cas l’Ajuntament facilitarà les dades dels voluntaris a cap organització. Amb la informació que es traslladi hi haurà les dades de contacte de l’entitat o ONG i haurà de ser el voluntari qui s’hi adreci si hi està interessat.

 • Com m'hi puc inscriure al banc de voluntaris?

  Emplenant la fitxa d’inscripció

  la pots descarregar aquí mateix i tornant-la al Departament d’Ensenyament de l’Ajuntament a través de l’adreça electrònica ciutateducadora@palamos.cat. Posteriorment, hauràs de passar a fer la signatura original en el document.També ens la pots fer arribar per correu o personalment al Departament d’Ensenyament. Adreça Carrer de la Riera, 31.Palamós. I si tens certificació digital, emplenant el formulari que trobaràs a l’apartat de Benestar Social i Educació de la seu electrònica del web de l’Ajuntament